Blogolj!

Tizenötször több koronavírus-fertőzött is lehet, mint amennyiről tudunk

Dorogi László
2020.03.19.
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, ahogy az egész világon, úgy Magyarországon sem lehet tűpontosan meghatározni, hányan fertőződtek meg az új típusú koronavírussal.

Továbbra sincs koronavírusos megbetegedés Magyarországon

Dorogi László
2020.02.27.
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón elmondta, folyamatosan vizsgálják azokat, akiknél felmerül a koronavírus-fertőzés gyanúja.

Felkészültünk a koronavírus felbukkanására, de egyelőre nincs mitől tartanunk

Dorogi László
2020.01.30.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón leszögezte, egyelőre Magyarországon egyetlen olyan esettel sem találkoztak, ahol felmerült volna a fertőzés gyanúja.

Júliusban berobban a családvédelmi akcióterv

Pintér M. Lajos
2019.05.16.
Ha a migránskártyáknál nem merült fel a tiltott állami támogatás, jó lenne, ha a babaváró támogatást sem sorolná ebbe a körbe Brüsszel – mondta Gulyás Gergely. Azt is bejelentette: hamarosan jön a gazdaságvédelmi akcióterv.

Orbán Viktor tartja az új év első Kormányinfóját

Pintér M. Lajos
2019.01.08.
Csütörtökön fél 11-kor válaszol az újságírók kérdéseire a miniszterelnök.

Agresszív politikai aktivisták erőszakoskodtak Budapesten

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter törvénytelennek minősítette a szerda esti budapesti tüntetést, amelyen szerinte Soros György szervezeteinek kitartottjai hőzöngtek.

Balla Ákos: Továbbra is a kétgyermekesek a csok nyertesei

Pintér M. Lajos
2018.11.21.
Mindenképpen üdvözlendő a családi otthonteremtési kedvezmény újabb kormányzati bővítése. A csok további szélesítése ráadásul várhatóan nem drágítja majd tovább az ingatlanárakat Balla Ákos ingatlanszakértő szerint. Blogstar-interjú.

Gulyás Gergely: Magyarország biztonsága az első

Pintér M. Lajos
2018.06.05.
A közelgő európai uniós csúcstalálkozón a magyar kormány szeretné elérni, hogy ne fogadják el a kötelező kvótákat – fogalmazott a keddi Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Ezeket a cikkeket olvastad már?