Blogolj!

Zöld lámpát adott a kormány a trianoni megemlékezéseknek

Pintér M. Lajos
2020.05.28.
Június 3. és 7. között a veszélyhelyzet ellenére is lehet rendezvényeket szervezni a békediktátum centenáriuma kapcsán, de természetesen a szigorú szabályok, védőtávolságok betartásával. Iskolaőrség jön létre: 500 iskolába iskolaőröket küld ki a kormány.

A kormánynak fel kell számolnia a tranzitzónákat

Dorogi László
2020.05.21.
Magyarország jól teljesített az új típusú koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszában - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

Hamarosan Budapesten is enyhülhetnek a korlátozások, vidéken újabb lazítás jön

Dorogi László
2020.05.14.
Vidéken kinyithatnak a vendéglátóhelyek belső terei is, de nyithatnak a szabad területen lévő vidéki játszóterek és parkok, a szállodák, panziók pedig újra fogadhatnak vendégeket Budapesten kívül hétfőtől.

Gulyás Gergely: tegye egyértelművé Karácsony Gergely, hogy megváltozott a véleménye

Ragnar Volarus
2020.05.07.
A koronavírus-fertőzés lassult, folyamatosan csökken az új fertőzöttek száma, de a legtöbb fertőzött továbbra is a központi régióban van – mondta el a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Szigorú szabályok szerint indul újra az élet Magyarországon

2020.05.02.
A védekezés első szakasza lezárult, a második szakaszban a gazdaság újbóli beindítása és a korlátozások lazítása van soron – erről Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő beszélt a szombati Kormányinfó Pluszban.

Augusztus 15-ig érvényben marad a tömegrendezvények tiltása

Dorogi László
2020.04.30.
Erről Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter számolt be a csütörtöki Kormányinfón. Mindez azt jelenti, hogy a magyarországi könnyűzenei fesztiválok jelentős része elmarad.

Május 3-ig érvényben maradnak a jelenlegi szabályok

Dorogi László
2020.04.23.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón elmondta, május 4-től a védekezés új szakaszába lépünk, az ezzel kapcsolatos döntéseket a jövőheti kormányülésen hozza meg a kormány.

Gulyás Gergely: 663 milliárd forint kerül a járványügyi alapba

2020.04.04.
A koronavírus-járvány elleni védekezési alapba 663 milliárd forintot biztosít a kormány, abba be kell fizetni az idei párttámogatások 50 százalékát, a multinacionális láncokat terhelő kereskedelmi adót, a pénzügyi szektor hozzájárulását és a gépjárműadó önkormányzatoknak járó részét – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton az online kormányinfón.

Tizenötször több koronavírus-fertőzött is lehet, mint amennyiről tudunk

Dorogi László
2020.03.19.
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, ahogy az egész világon, úgy Magyarországon sem lehet tűpontosan meghatározni, hányan fertőződtek meg az új típusú koronavírussal.

Továbbra sincs koronavírusos megbetegedés Magyarországon

Dorogi László
2020.02.27.
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón elmondta, folyamatosan vizsgálják azokat, akiknél felmerül a koronavírus-fertőzés gyanúja.

Ezeket a cikkeket olvastad már?