Blogolj!

Gulyás Gergely: a szakma és a politika is összefogott az orvosok béremeléséért

Dorogi László
2020.10.08.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter a magyar politikai életben példátlannak nevezte, hogy a szakma és politikai is konszenzusra tudott jutni egy ilyen fontos kérdésben.

Gulyás Gergely: senki nem sértegetheti Magyarországot és annak polgárait

Dorogi László
2020.10.01.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott a csütörtöki Kormányinfón az Európai Bizottság szerdán nyilvánosságra hozott, Magyarországgal foglalkozó jelentésével kapcsolatban, hogy az elfogult és sértő magyar szempontból.

Gulyás Gergely: nem engedhetjük meg, hogy a vírus tönkretegye a mindennapokat

Dorogi László
2020.09.11.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter a pénteki Kormányinfón elmondta, Magyarország felkészült a koronavírus-járvány második hullámára, az emberi élet védelme a legfontosabb, de a gazdaság semmiképpen sem állhat le, így egyelőre nem várhatók újabb szigorítások.

Gulyás Gergely: Szeptember elsejétől szigorúbb szabályok jönnek

2020.08.19.
Szigorúbb szabályok lesznek a koronavírus-járvánnyal összefüggésben szeptember elsejétől – jelentette be a kivételesen szerda délután megtartott kormányinfón Gulyás Gergely.

Óriási támogatást kap a zeneipar

2020.08.06.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megtartotta szokásos tájékoztatóját a legfrissebb kormányzati intézkedésekről.

Augusztus 15-e után se lesznek zenés nagyfesztiválok

Pintér M. Lajos
2020.07.30.
Marad az 500 fős létszámkorlát a zenés-táncos rendezvényeknél. 5,3 milliárd forintos programot indít ugyanakkor a kormányzat a könnyűzenészek megsegítésére.

Elmaradnak a Szent István napi-rendezvények

Dorogi László
2020.07.16.
Idén nem lesz tűzijáték augusztus 20-án Budapesten, elmarad a légi parádé és minden nagy tömeget vonzó rendezvény is - erről számolt be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

Gulyás: hamarosan szigorúbb járványügyi intézkedések jöhetnek

Pintér M. Lajos
2020.07.09.
A térségben ugyanis drámaian romlik a járványhelyzet. A magyar kormánynak lépnie kell, ha meg akarjuk őrizni a viszonylag nyugodt és békés életet.

Gulyás Gergely: a kormány nem ért egyet a budapesti parkolási díjak emelésével

Dorogi László
2020.06.25.
A járványügyi készültség nem múlt el, ezért továbbra is mindenkinek be kell tartania a szabályokat. A csütörtöki Kormányinfón a koronavírus-járvány mellett szóba került a gazdaság, a Lánchíd és a tömegrendezvények ügye is.

Gulyás Gergely: unjuk a méltatlan és kicsinyes vitákat

Dorogi László
2020.06.18.
Csütörtök reggel hellyel-közel visszatért az élet a normál kerékvágásba, így a Kormányinfóra is visszatérhettek az újságírók. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszámolt az aktualitásokról, esett szó a járványügyi készültségről, a Lánchíd felújításáról és Dobrev Kláráról is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?