Blogolj!

Óriási támogatást kap a zeneipar

2020.08.06.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megtartotta szokásos tájékoztatóját a legfrissebb kormányzati intézkedésekről.

Augusztus 15-e után se lesznek zenés nagyfesztiválok

Pintér M. Lajos
2020.07.30.
Marad az 500 fős létszámkorlát a zenés-táncos rendezvényeknél. 5,3 milliárd forintos programot indít ugyanakkor a kormányzat a könnyűzenészek megsegítésére.

Elmaradnak a Szent István napi-rendezvények

Dorogi László
2020.07.16.
Idén nem lesz tűzijáték augusztus 20-án Budapesten, elmarad a légi parádé és minden nagy tömeget vonzó rendezvény is - erről számolt be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

Gulyás: hamarosan szigorúbb járványügyi intézkedések jöhetnek

Pintér M. Lajos
2020.07.09.
A térségben ugyanis drámaian romlik a járványhelyzet. A magyar kormánynak lépnie kell, ha meg akarjuk őrizni a viszonylag nyugodt és békés életet.

Gulyás Gergely: a kormány nem ért egyet a budapesti parkolási díjak emelésével

Dorogi László
2020.06.25.
A járványügyi készültség nem múlt el, ezért továbbra is mindenkinek be kell tartania a szabályokat. A csütörtöki Kormányinfón a koronavírus-járvány mellett szóba került a gazdaság, a Lánchíd és a tömegrendezvények ügye is.

Gulyás Gergely: unjuk a méltatlan és kicsinyes vitákat

Dorogi László
2020.06.18.
Csütörtök reggel hellyel-közel visszatért az élet a normál kerékvágásba, így a Kormányinfóra is visszatérhettek az újságírók. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszámolt az aktualitásokról, esett szó a járványügyi készültségről, a Lánchíd felújításáról és Dobrev Kláráról is.

Kormányinfó: Orbán Viktor június 6-án Sátoraljaújhelyen mond beszédet

Pintér M. Lajos
2020.06.04.
Gulyás Gergely árulta el, hogy a miniszterelnök melyik Trianon-centenáriumi programon vesz részt. A Citadellán létrejön A magyar szabadság múzeuma, teljesen megújul a Gellért tér.

Zöld lámpát adott a kormány a trianoni megemlékezéseknek

Pintér M. Lajos
2020.05.28.
Június 3. és 7. között a veszélyhelyzet ellenére is lehet rendezvényeket szervezni a békediktátum centenáriuma kapcsán, de természetesen a szigorú szabályok, védőtávolságok betartásával. Iskolaőrség jön létre: 500 iskolába iskolaőröket küld ki a kormány.

A kormánynak fel kell számolnia a tranzitzónákat

Dorogi László
2020.05.21.
Magyarország jól teljesített az új típusú koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszában - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

Hamarosan Budapesten is enyhülhetnek a korlátozások, vidéken újabb lazítás jön

Dorogi László
2020.05.14.
Vidéken kinyithatnak a vendéglátóhelyek belső terei is, de nyithatnak a szabad területen lévő vidéki játszóterek és parkok, a szállodák, panziók pedig újra fogadhatnak vendégeket Budapesten kívül hétfőtől.

Ezeket a cikkeket olvastad már?