Blogolj!

Bezárnak a szórakozóhelyek, Magyarország lezárja határait

Dorogi László
2020.03.16.
Orbán Viktor miniszterelnök felszólalásával kezdődött meg a parlament hétfői ülése, ahol természetesen a legfontosabb és gyakorlatilag egyetlen téma a koronavírus-járvány elleni harc.

Pár nap még kell, hogy az iskolák át tudjanak állni a digitális munkarendre

2020.03.16.
Pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz, de utána látni fogjuk, milyen színes oktatási gyakorlat alakul majd ki ezen a téren - mondta a köznevelési államtitkár a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Újabb iráni egyetemistákat utasítottak ki Magyarországról

2020.03.16.
Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság kiutasított Magyarország és az Európai Unió területéről 13 iráni állampolgárságú egyetemistát, akik a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Telephelyén voltak karanténban a koronavírus miatt.

Harminckilencre nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

Dorogi László
2020.03.16.
Tovább nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, hétfő reggel már 39 fertőzöttet tartanak számon.

A köztévé oktatási tartalmakkal fogja segíteni az otthon maradt diákokat

2020.03.15.
A koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedésekkel összhangban, segítve az otthon tanuló diákok munkáját a közmédia számos oktatási tartalmát mostantól, amíg a helyzet indokolja, az M5 napi műsorában sugározza

Több mise- és istentisztelet-közvetítéssel jelentkezik a közmédia

2020.03.14.
A közmédia kibővíti vallási témájú műsorait vasárnap, így a felekezeti magazinműsorok és a protestáns istentisztelet-közvetítés mellett már most vasárnap 18 órai kezdettel a Budapest-Újpalotai Urunk Színeváltozása – Boldog Salkaházi Sára templomból katolikus misét is élőben közvetíti.

Lezárják a BKV-buszok utasterének elejét a koronavírus miatt

2020.03.14.
Várhatóan újabb, a koronavírus terjedését gátolni igyekvő intézkedések lépnek életbe Budapesten, ezúttal a buszvezetők egészségének védelme érdekében - számolt be róla a Magyarbusz [Info] nevű Facebook-oldal.

Orbán Viktor - bezárják hétfőtől az iskolákat

Dorogi László
2020.03.13.
Orbán Viktor bejelentette: bezárják az általános iskolákat március 16-tól kezdve. Tantermen kívüli digitális munkarend lesz, a tanulók nem mehetnek be az iskolába.

Minden párt egyetért, hétfőtől bezárhatják az iskolákat

Dorogi László
2020.03.13.
Valamennyi párt egybehangzóan az iskolák hétfői bezárása mellett foglalt állást a koronavírus terjedése miatt a pénteki hétpárti megbeszélésen - jelentette be Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Kiutasítottak Magyarországról és az Európai Unió területéről két iráni egyetemistát

2020.03.13.
Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Magyarország államhatáráig toloncolta ki a két iráni állampolgárságú, Magyarországon hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemistát, akik a koronavírus miatt elrendelt kórházi karantént elhagyták.
Címkék: Irán, koronavírus

Ezeket a cikkeket olvastad már?