Blogolj!

Nem járnak a vonatok Soroksár és Dunaharaszti között

2020.10.18.
Leállították a vonatközlekedést a kunszentmiklósi vonal Soroksár és Dunaharaszti közötti szakaszán szombatról vasárnapra virradó éjszaka, mert a soroksári konténerterminálon veszélyes anyag szivárog - közölte a MÁVINFORM.

Pont kerülhet a repülőtéri fantomjárat ügyének végére

Dorogi László
2020.10.05.
Az elmúlt napokban több egymásnak ellentmondó információ látott napvilágot a budapesti 100E jelzésű autóbusszal kapcsolatban, de most Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Nem jár az M2-es metró az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között két hétvégén

2020.10.02.
A következő két hétvégén megváltozik a közlekedés az M2-es metró vonalán, pótlóbuszok szállítják majd az utasokat az érintett szakaszon.

Felújítások miatt változik több villamos közlekedése is szeptemberben a fővárosban

2020.09.05.
Építési munkák miatt két hétvégén - a mostani szombat-vasárnap, illetve szeptember 19-20-án - módosul a 17-es, a 19-es és a 41-es villamosok közlekedése.

Fürjes Balázs: Fejezzék be az autósok üldözését Budapesten!

2020.08.28.
Szüntesse meg az iskolakezdésre a fővárosi sávlezárásokat Karácsony Gergely főpolgármester, valamint "fejezzék be az autósüldözést"! - írta a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára a főpolgármesternek küldött levelében.

Közlekedés: dugókat hozhat a budapesti városvezetés döntése

Balogh Samu a főpolgármester kabinetfőnöke csütörtökön egy budapesti háttérbeszélgetésben bejelentette, hogy a városvezetés egyszerre több mint egy tucat helyszínen elkezdte a forgalomcsillapítási mintaprojektjeit.

Lánchíd-gate: egyre érthetetlenebb a főváros szerencsétlenkedése

Pintér M. Lajos
2020.07.18.
A budapesti Fidesz most azon lamentál, vajon Draskovics Tibor vagy Tüttő Kata nem mond igazat. Netán egyikük se. Hiszen a Lánchíd felújítása körüli fővárosi hercehurca körül csak egy biztos: a bizonytalanság.

Autómentes lesz a Városliget

2020.07.17.
Lezárják a Kós Károly sétányt, a liget a gyalogosoké és a bicikliseké lesz.

Hétfőtől visszaáll az elsőajtós felszállás a BKK járatain

2020.06.12.
Június 15-től nemcsak az egészségügyi ellátásban lesznek enyhítések, hanem a BKK járatain is megszűnik a sofőr mögötti ülések, lezárása.

Újabb öt átkelőhely nyílik meg a magyar–román határon

Pintér M. Lajos
2020.05.20.
Szerdától végre megszűnhet a napok óta tapasztalható nagylaki káosz, illetve ártándi és csanádpalotai torlódás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?