Blogolj!

Demeter Szilárd: több sebből vérzik az anarcho-balliberalizmus

Pintér M. Lajos
2020.10.20.
Az SZFE-ügynek akkor lesz vége, ha belecsúszik az aktuálpolitikai térbe. Akkor az SZFE jelenlegi közössége veszíteni fog. És nagyon erre tolják az ellenzéki erők – mutat rá újabb posztjában a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója.

Koronavírus miatt elmaradnak a Budapesti Operettszínház erre a hétre tervezett előadásai

2020.09.16.
Újra kezd beindulni a kulturális élet a járványhelyzet alatt, természetesen rengeteg teszteléssel és a megfelelő biztonsági előírások mellett. Nem kivétel ez alól a Budapesti Operettszínház sem, ahol miután kiderült, hogy egy munkatársuk hozzátartozója is lekapta a koronavírust, azonnal megkezdték az érintettek tesztelését, valamint az előadásokat is felfüggesztették.

A Budapesti Operettszínház is komolyan veszi a járványhelyzet miatt hozott szigorításokat

2020.08.30.
Mint ahogy az az elmúlt napok eseményeiből kiderültek, ismét fokozódik a járványhelyzet hazánkban, ezért minden helyzetben a lehető legbiztonságosabban és körültekintőbben kell eljárni, ahogy teszi azt a Budapesti Operettszínház is.

Orbán: köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!

A miniszterelnök a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében azt kérte, hogy betegen - köhögve, vagy lázasan - senki ne menjen emberek közé.

Orbán: minden változtatás kockázatot jelentene

2020.07.31.
Jelenleg jól van beállítva a koronavírus-járvány elleni védekezés szintje, és minden változtatás kockázatot jelentene, ezért "ne kockáztassunk, minden maradjon úgy, ahogy van" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Az elmúlt öt év Veszprém egyik legsikeresebb időszaka volt

2019.08.22.
A mögöttünk hagyott öt esztendő Veszprém rendszerváltás utáni történetének egyik legsikeresebb időszaka volt - jelentette ki a város kormánypárti polgármesterjelöltje a Fidesz-KDNP pártszövetség helyi választókerületi jelöltjeit bemutató szerdai veszprémi sajtótájékoztatóján.

Orbán: egy nép és egy civilizáció identitása a kultúrában tükröződik

Pintér M. Lajos
2019.05.14.
A miniszterelnök jelenlétében, ünnepélyes keretek között adták át az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ épületét. Világszínvonalú, korszerű őrzőhely létesült három múzeum több tízezer műtárgyának.

Blogstar kávéház

2018.12.28.
A pirotechnikai eszközök használatának veszélyei, a jobboldal és Nagy Imre viszonya, 2018 legértelmetlenebb és legfurcsább kutatásai, Böde Dániel távozása a zöld-fehérektől és Carrie Fisher lánya is helyet kapott a pénteki online lapszemlénkben.

A Becsületrend lovagja lett Káel Csaba

A francia Becsületrend lovagja címet, azaz a francia állam legmagasabb kitüntetését kapta Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója csütörtökön.

Elhunyt Csete Ildikó Magyar Örökség díjas textilművész

Chopi
2018.04.23.
A 78 éves művésznő kézzel készített munkáit a természetközeliség, a népművészet kincsestára és a magyarság szolgálatának igénye jellemezte.
Címkék: kultúra
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?