Blogolj!

Újabb egyetemi lövöldözés Amerikában

2019.05.01.
Helyi idő szerint kedden történt a lövöldözés az észak-karolinai Charlotte nagyváros egyik egyetemén, az Egyesült Államokban. Ketten meghaltak, négyen megsebesültek. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették.

Lövöldözés volt Budapest belvárosában

Pintér M. Lajos
2019.03.27.
Szerda este fél 8 körül a fővárosi Teréz körút és Aradi utca sarkán lövöldöztek. A gyanúsítottakat a helyszínen kézre kerítették.

Lövöldözés volt Hollandiában egy villamoson

Lövöldözés volt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában, hárman meghaltak, többen pedig megsebesültek – tudatta a helyi rendőrség a Twitteren.

Öt emberrel végzett, a rendőrök lőtték le az amerikai gyári munkást

Dorogi László
2019.02.16.
Öt halottja van a Chicago melletti Aurora városkában elkövetett lövöldözésnek, amit egy gyári dolgozó hajtott végre pénteken. Az elkövető a rendőrséggel vívott tűzharcban életét vesztette

Lelőtték a strasbourgi merénylőt

A muszlim terrorista, Chérif Chekatt három embert ölt meg, több mint tucatnyit megsebesített. Csütörtökön egy raktárban találtak rá.

Orbán: Európára és a kereszténységre lőttek Strasbourgban

Pintér M. Lajos
2018.12.13.
Az iszlamista merénylő az egész kontinens ellen támadást intézett az adventben – hívja fel a figyelmet a miniszterelnök.

Nincs magyar érintettje a strasbourgi lövöldözésnek

Dorogi László
2018.12.12.
Szijjártó Péter külügyminiszter együttérzését fejezte ki az áldozatok családtagjainak, a sebesülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánt.

Lövöldözés történt egy chicagói kórháznál, négyen meghaltak

Három ember - köztük egy rendőr és a kórházi személyzet két tagja - életét veszítette, amikor egy fegyveres férfi tüzet nyitott. A merénylő is meghalt a támadásban.

Tíz embert meglőttek egy kaliforniai lövöldözésben

Dorogi László
2018.09.03.
Lövöldözés tört ki egy kaliforniai apartmanházban - számolt be róla a CNN. Három áldozat állapota rendkívül súlyos.

Videojáték-verseny vesztese mészárolt Floridában

Dorogi László
2018.08.27.
Helyi idő szerint vasárnap délután nyitott tüzet egy férfi a floridai Jacksonville városában egy e-sport bárban. Többen meghaltak, köztük a feltételezett elkövető is, aki a források szerint önmagával végzett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?