Blogolj!

261-re nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 261-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az eddigi 21 főről 28–ra nőtt a gyógyultak száma is - írja a koronavirus.gov.hu.

Koronavírus: A kormány megtiltotta egy gyógyszeralapanyag kivitelét

2020.03.25.
A kormány újabb rendkívüli intézkedést hozott a magyar emberek egészségügyi ellátása védelme érdekében a veszélyhelyzet idejére: megtiltotta egy a koronavírus-betegek gyógyításában alkalmazott gyógyszeralapanyag kivitelét Magyarországról.

Koronavírus: a budapesti brit nagykövet-helyettes az egyik áldozat

2020.03.25.
Steven Dick budapesti angol nagykövet-helyettes az egyik áldozata a koronavírus járványnak Magyarországon - értesült róla az Index. A lap értesülését a brit nagykövetség megerősítette.

Kijárási korlátozás elrendelésére kizárólag a kormány jogosult

2020.03.25.
A veszélyhelyzetben érvényes szabályozás nem nyújt jogi alapot arra, hogy a polgármesterek a településükön a lakosság szabad mozgására vonatkozóan kijárási korlátozást, tilalmat rendeljenek el - hívta fel a figyelmet szerdai közleményében a Miniszterelnökség.

Országos tisztifőorvos: az idősotthonokban is kiemelten fontos az idősek védelme

2020.03.25.
A koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ma is megtartotta az online sajtótájékoztatóját, mutatjuk miről volt szó!

Szelet, havat és havas esőt is tartogat a mai időjárás

2020.03.25.
Egyelőre még várnunk kell, hogy ismét az évszaknak megfelelő, kellemes időjárást élvezhessük.

226-ra nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma és elhunyt egy brit beteg

2020.03.25.
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 226-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, továbbá elhunyt egy brit beteg - számolt be róla a koronavirus.gov.hu.

Jelenleg nincs tervben kijárási tilalom Magyarországon

2020.03.21.
Egyelőre nem indokolt a kijárási tilalom bevezetése – hangsúlyozta Lakatos Tibor, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője az operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.

Semmi ok a pánikra, hamarosan vége a rohamoknak a henteseknél és húsból sem fogunk kifogyni

2020.03.21.
A Magyar Nemzet szombati számában részletesebben is körbejárta a felvásárlási láz témáját, ami az elmúlt napokban már hazánkat sem kímélte, azon belül is a "húshiánnyal" foglalkozott részletesebben.

103-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

2020.03.21.
Újabb magyar állampolgároknál és két külföldinél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 103-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - számolt be róla a koronavirus.gov.hu szombat reggel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?