Blogolj!

3213 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon

2020.05.09.
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3213 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Müller Cecília: Több napja csökken a fertőzöttek száma Magyarországon

2020.05.07.
Az Operatív Törzs ma is megtartotta szokásos online sajtótájékoztatóját a koronavírus-járvány hazai legfrissebb fejleményeivel kapcsolatban.

Orbán Viktor Donald Trumppal tárgyalt

Pintér M. Lajos
2020.05.06.
A koronavírus-járványról is egyeztetett telefonon a magyar miniszterelnök és az amerikai elnök!

Orbán Viktor: a Magyarországról álhíreket terjesztők kérjenek bocsánatot a magyar emberektől!

2020.05.04.
A Magyarország ellen zajló példátlan támadásról és dezinformációs kampányról, valamint az ezek alaptalanságát kimondó európai bizottsági állásfoglalásokról írt levelet Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke az Európai Néppárthoz (EPP) tartozó valamennyi párt elnökének.

Müller Cecília: Az enyhítések nem jelentik azt, hogy visszaállunk a járvány előtti időszakra

2020.05.04.
Az Operatív Törzs ma is megtartotta a koronavírussal, és az azzal járó intézkedésekkel kapcsolatos szokásos sajtótájékoztatóját, melyen többek között szó volt a legfrissebb statisztikákról, a járvány elleni védekezés második szakáról, valamint a fokozatosan újra igénybe vehető egészségügy ellátásokról is.

3035 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

2020.05.04.
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3035 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 11 idős beteg.

Majdnem háromezerre nőtt a hazai koronavírus-fertőzöttek száma és elhunyt újabb öt beteg

2020.05.03.
2998 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg Magyarországon. Ezzel 340 főre emelkedett az elhunytak száma, 629-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.

Orbán Viktor: Budapesten és környékén maradnak a korlátozások, vidéken új intézkedések lépnek életbe

2020.04.29.
Orbán Viktor ma is jelentkezett a járvány ideje alatt már jól megszokott Facebook-videóval, ezúttal az előttünk álló lazításokról és további teendőkről beszélt.

A lehető legbiztonságosabb körülmények várják az érettségizőket a járvány ellenére is

2020.04.29.
Ma is megtartotta szokásos beszámolóját a koronavírus-járvány magyarországi aktualitásairól az Operatív Törzs. A mai sajtótájékoztatón Maruzsa Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelési államtitkára is jelen volt, aki a jövő héten kezdődő érettségi vizsgák menetéről számolt be.

Ezeket a cikkeket olvastad már?