Blogolj!

15:30-kor megkezdődött a csillagászati ősz

2020.09.22.
Kedden 15.30-kor csillagászati értelemben is megkezdődik az ősz - írta honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat. Lehűlés csak a hétvégén érkezik, de már a következő napokban többször várható csapadék.

Talajmenti fagy is volt hajnalban, de újra felmelegedés várható

2020.09.19.
Többfelé volt talajmenti fagy szombat hajnalban - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.

Zivatarokkal érkezik a hidegfront

2020.09.16.
Az érkező hidegfront hatására az ország nagy részén zivatarokra kell készülni csütörtökön, helyenként viszont még 30 Celsius-fok körüli meleg is lehet.

Hidegfronttal, zivatarral érkezik a vasárnap

2020.08.22.
Hidegfront érkezik: vasárnapra országszerte adtak ki figyelmeztetést a zivatarok, néhány megyére a felhőszakadás veszélye miatt is. Ezzel együtt néhány megyében még a hőség miatt is figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Csütörtökig számíthatunk zivatarokra

2020.08.15.
Egy ciklon alakítja időjárásunkat a következő napokban, ezért záporos, zivatarokkal tarkított időre készülhetünk. A meleg, fülledt idő azonban megmarad a következő napokban is.

Országos figyelmeztetés a zivatar miatt

2020.08.14.
Péntek estétől a Dunántúl nyugati felén, továbbá délnyugaton, délen is várhatók zivatarok, de a záporokat is szinte bárhol kísérheti egy-egy villámlás.

Kidöntött fákat, elárasztott pincéket hagyott maga mögött a vihar

2020.08.11.
Kidőlt fák és a hirtelen lehullott sok eső miatt is kérték a tűzoltók segítségét a keddi zivataros idő következtében - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője este az MTI-vel.

Szombaton sem áll el az eső

2020.07.25.
Extrém mennyiségű csapadékra, további intenzív esőzésekre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Csapadékos lesz a hétvége

2020.07.16.
A hétvégén sokfelé kell készülni záporokra, zivatarokra. Nagy meleg sem várható, néhol a 20 fokot sem érik majd el a maximumok, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Ezeket a cikkeket olvastad már?