Blogolj!

Ritkán sztrájkolnak a magyarok

2017.03.31.
Ennél kevesebb munkabeszüntetést Európában csak a Vatikánban tartanak! – mondta egy szakértő. Rövid magyar sztrájktörténet.
Címkék: Aktuális, Most, sztrájk

Nyolc napot sztrájkolnak a BKV alkalmazottai

Két részletben, összesen nyolc napot sztrájkolnak áprilisban a BKV alkalmazottai.
Címkék: Aktuális, bkk, bkv, Most, sztrájk

Legyőzték a Heinekent – marad a Csíki Sör!

Kecskés István
2017.03.27.
Megegyezett a Csíki Sör márkanév használatáról a Heineken Románia és az Igazi Csíki Sört levédő Csíki Sör Manufaktúra. A két cég magyar és angol nyelvű közös közleményét a Csíki Sör Manufaktúra tette közzé hétfőn a közösségi oldalán.

ÉLŐ: Kormányinfó 82.

Kecskés István
2017.03.23.
A 82. Kormányinfó sem lesz unalmas. Biztosan szó esik majd a londoni terrorcselekményről, még az is megeshet, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kérdést kap a Paks II beruházással és a migrációs ügyekkel kapcsolatban, mint ahogy téma lehet a vörös csillag használata a kereskedelemben. ÉLŐ szöveges tudósítás.
Címkék: Aktuális, Most

Lövöldözés, késelés Londonban

Kecskés István
2017.03.22.
Terrortámadás történt szerdán Londonban! Az első hírek szerint egy merénylő előbb a Westminster-hídon hajtott bele autóval a tömegbe, majd a Parlamentnél nekiment az épület kerítésének, ezt követően megkéselt egy rendőrt. A legfrisseb hírek szerint négyen haltak meg, köztük van egy rendőr és a támadó is.
Címkék: Most

ÉLŐ: a köztársasági elnökről szavaznak

Kecskés István
2017.03.13.
Áder János jelenlegi köztársasági elnök mellett Majtényi László is jelölt a posztra. Előbb a jelöltek felszólalnak a parlamentben, majd az országgyűlési-képviselők szavaznak. Első fordulóban kétharmados többség kell a döntéshez, a másodikban azonban az egyszerű többség is elegendő. 9.30-tól élőben közvetítjük az eseményeket.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 80.

Kecskés István
2017.03.02.
Közvetlenül a V4-ek találkozóhja után tart sajtótájékoztatót Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő, vagyis ez biztosan témát szolgáltat majd. Emellett épül a második kerítés a déli határon és az élelmiszerek minőségének ügye is felvet még kérdéseket. Nyilván szóba kerül Paks II, az olimpia és az OLAF-jelentés is.

ÉLŐ: Kormányinfó 79.

Kecskés István
2017.02.23.
Egy nappal az olimpiai pályázat visszavonása után következik a 79. kormányinfó, vagyis biztosan tudhatjuk, hogy Budapest kihátrálásáról szó esik majd. Ezen felül nyilván arról is, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Brüsszelben egyezetetett az EU és az Európai Bizottság illetékeseivel.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 78.

Kecskés István
2017.02.16.
A kormányülésen tárgyaltak a velencei tragédia utáni döntések előkészítéséről, így minden bizonnyal ez is szóba kerül ma Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatóján. Emellett vélhetően szóba kerül majd a kormánypártok frakcióülése, az OLAF-jelentés és a migrációs kérdések is.
Címkék: Most

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

Kecskés István
2017.02.10.
Orbán Viktor miniszterelnök a harmadik, aki évet értékel. Vona Gábor érdekes volt, Gyurcsány Ferenc néha vicces, a kormányfő várhatóan mértékadó lesz. Orbán Viktor 19. alkalommal tart évértékelő beszédet.
Címkék: Most

Ezeket a cikkeket olvastad már?