Blogolj!

Elhunyt George Michael

2016.12.26.
Elhunyt George Michael. Az énekes-dalszerző világsztárt 53 éves korában, angliai otthonában érte halál. A halálhírt az előadóművész publicistája jelentette be hétfő hajnalban, és a rendőrség is megerősítette. A rendőrség nem közölte George Michael halálának pontos okát, de azt egyértelművé tette, hogy idegenkezűségről szó sincs.
Címkék: Most

Eltérítettek egy repülőt és lelőtték a berlini terroristát

Kecskés István
2016.12.23.
Ismét a terror van a középpontban. Olaszországban rendőrök minden bizonnyal a berlini terroristát lőtték le, miközben eltérítettek egy líbiai repülőgépet, amely Máltán leszállásra kényszerítettek. Az utasokat elengedték, de a személyzetet fogvatartják, a követeléseiket egyelőre nem ismertették.
Címkék: Most

18+ Újabb terror Európában! (videó)

Kecskés István
2016.12.19.
Lelőtték Oroszország ankarai nagykövetét hétfőn este egy kiállítás megnyitóján, Andrej Karlov hírügynükségi jelentések szerint belehalt sérüléseibe. A merénylő, akit a rendőrség később semlegesített a lövései után "Allah akbart!" kiabált, s azt üvöltötte, hogy "Ne feledjétek Aleppót!". Berlinben egy teherautó hajtott a karácsonyi vásár tömegébe, Zürichben pedig lövöldöztek.
Címkék: Most

ÉLŐ – Kormányinfó 74.

Kecskés István
2016.12.14.
"Mit és miért tesz a kormány?" – ez a mottója Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatójának. Ma minden bizonnyal szó lesz az EU-csúcsról, amelyen döntés születhet a kvóta-döntésről, szóba kerülhet a Paks II beruházás és a nyugdíjasok Erzsébet-utalványa is témát szolgáltathat.
Címkék: Most

Robbantások Törökországban és Egyiptomban

Kecskés István
2016.12.11.
Két bomba robbant szombat éjszaka Isztambulban, a Besiktas-stadionjának közelében. Törökországban egynapos nemzeti gyászt hirdettek ki mára, mert legalább 29-en életüket vesztették és 166-an megsérültek a merénylet következtében.
Címkék: Most

ÉLŐ – Kormányinfó 73.

Kecskés István
2016.12.08.
Mit és miért tesz a kormány? – ez a mottója Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatójának. A mai Kormányinfót is élőben közvetítjük, hiszen vélhetően fontos kérdésekről esik majd szó, például a kvóta-rendszerről, vagy a nyugdíjasok Erzsébet-utalványáról, esetleg Paks II-ről. Érdemes követni a közvetítést.
Címkék: Most

A migránsbarát jelölt nyert Ausztriában

2016.12.04.
A függetlenként induló, de a Zöldek pártjának támogatását élvező Alexander Van der Bellen tűnik az osztrák elnökválasztás nyertesének. A megismételt voksoláson, az Osztrák Szabadságpárt jelöltje Norbert Hofer alulmaradt, pedig volt olyan tartomány, amelyben simán nyert, viszont Bécsben például nagy vereséget szenvedett.
Címkék: Most

ÉLŐ – Kormányinfó 72.

Kecskés István
2016.12.01.
Biztosan téma lesz ma is Paks II, de szóba kerülnek majd a migránsok is és meglepő lenne, ha Gyárfás Tamás távozása nem kerülne napirendre Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatóhján, amit Mit és miért tesz a kormány? címmel tartanak immár 72. alkalommal.
Címkék: Most

Meghalt Fidel Castro

Kecskés István
2016.11.26.
Kilencven éves korában elhunyt Fidel Castro, a kubai forradalom "atyja" - jelentették szombat reggel hírügynökségek a kubai televízióra hivatkozva. A diktátor betegsége miatt még 2008-ban átadta a hatalmát tesvtérének Raul Castronak. A leghosszabb ideig uralkodó kommunista diktátor volt, aki jócskán túlélte a szocializmus bukását.
Címkék: Most

ÉLŐ - Kormányinfó 71.

Kecskés István
2016.11.24.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója arról, hogy mit és miért tesz a kormány. Élő, szöveges tudósításban számolunk be az eseményről, amelyen biztosan szóba kerül majd Paks II, valamint az EU kötelező kvótára vonatkozó előterjesztése is.
Címkék: Most

Ezeket a cikkeket olvastad már?