Blogolj!

ÉLŐ – Kormányinfó 70.

Kecskés István
2016.11.17.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója arról, hogy mit és miért tesz a kormány. Nyilván szóba kerül majd az Alaptörvény-módosítás és könnyen lehet, hogy Vona Gáborról is szó esik majd.
Címkék: Most

ÉLŐ – Kormányinfó 69.

Kecskés István
2016.11.10.
Élő, szöveges tudósítás Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatójáról. Biztosan téma lesz az Alaptörvény-módosítás, amelyet a Jobbik és a baloldali pártok közösen elbuktattak és az amerikai elnökválasztás is.
Címkék: Most

Kormányinfó 68.

Kecskés István
2016.11.03.
Mit és miér tesz a kormány? címmel tart sajtótájékoztatót Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő. Minden felvetődő kérdésere választ adnak. A hét fő témája nyilván a magyar-EU kapcsolattal kapcsolatos új információk, a migrációs kérdések, az alaptörvény-módosítás lesznek.
Címkék: Most

Exkluzív interjú: káosz nincs, de félnek az olaszok

Kecskés István
2016.10.30.
Újabb nagy erejű földrengés rázta meg vasárnap reggel Közép-Olaszországban. Az olasz polgári védelem 6,5-re mérte a 7 óra 41 perckor történt földmozgás erősségét. A fölrengés epicentrumától hetven kilométerre tartózkodik Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere, aki a blogstar.hu-nak beszámolt arról, hogy mit tapasztalt, miként élik meg az olaszok az újabb súlyos földrengést.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 67.

Kecskés István
2016.10.27.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója a Parlamentből. Biztosan téma lesz majd a migrációs kérdés, valamint a budapesti robbantás és a bőnyi rendőrgyilkosság is. Emellett könnyen lehet, hogy az 56-os megemlékezésekről is lesz majd szó.
Címkék: Most

Megemlékezés az 1956-os forradalom kitörésének 60. évfordulóján

Kecskés István
2016.10.23.
A Kossuth téri megemlékezésen ünnepi beszédet mond Orbán Viktor magyar miniszterelnök, valamint Andzej Duda lengyel köztársasági elnök. Az eseményeket élő, szöveges tudósítással folyamatosan közvetítjük.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 66.

Kecskés István
2016.10.18.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztató tart arról, amiről az elmúlt napokban tárgyalt a kormány és egyeztettek a kabinetek. A Kormányinfó csütörtökönként szokott lenni, ám most kedden tartják a sajtótájékoztatót, amelyet élőben közvetítünk.
Címkék: Most

Kormányinfó 65.

Kecskés István
2016.10.13.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztató arról, amiről az elmúlt napokban tárgyalt a kormány és egyeztettek a kabinetek. Ma téma lehet a migráció, de könnyen lehet, hogy szóba kerül majd a Népszabadság körüli helyzet is.
Címkék: Most

ÉLŐ: Kormányinfó 64.

Kecskés István
2016.09.29.
Néhány nappal a népszavazás előtt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő tart sajtótájékoztatót. A referendum mellett téma lehet még a szombat éjszakai budapesti robbantás mellett számos közérdeklődést felkeltő téma.
Címkék: Most

Sajtótájékoztató a budapesti robbanásról

Kecskés István
2016.09.25.
170 centi magas, 20-25 éves embert keres a rendőrség a Teréz körúti robbantás után. Papp Károly rendőr-főkapitány szerint egyértelmű, hogy az ott járőröző rendőrök voltak a robbantás célpontjai. A rendőrség 10 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni az elkövetőt.
Címkék: Most

Ezeket a cikkeket olvastad már?