Blogolj!

Müller Cecília: ne dőljünk be az ártani is képes „csodaszereknek”!

Pintér M. Lajos
2020.10.15.
Az országos tisztifőorvos ellenben mindenkit arra kért, vegye fel az idén ingyenes influenza elleni védőoltást, különösen, ha a koronavírus-fertőzés tekintetében magas kockázatú csoportba tartozik.

Müller Cecília: az alapbetegségben szenvedők konzultáljanak háziorvosukkal

Dorogi László
2020.10.13.
Az országos tisztifőorvos az Operatív Törzs keddi sajtótájékoztatóján elmondta, mivel az alapbetegségben szenvedők számára nagyobb kockázatot jelent a koronavírusos megbetegedés, mindenképpen érdemes felkeresniük orvosukat.

Müller Cecília: Minimálisan csökken az elhunytak átlagéletkora

Ragnar Volarus
2020.10.07.
Ma is megtartotta szokásos tájékoztatóját az operatív törzs.

Müller Cecília: Már a középkorúak körében is egyre több a megbetegedés

2020.10.06.
Az Operatív Törzs ma is megtartotta szokásos, hazai járványhelyzettel kapcsolatos napi sajtótájékoztatóját. Mutatjuk a részleteket!

Müller Cecília: köszönjük az egészségügyi dolgozók munkáját!

Dorogi László
2020.10.05.
Az országos tisztifőorvos az Operatív Törzs hétfői tájékoztatóján elmondta, az orvosok bérfejlesztésével fontos lépést tettünk abba az irányba, hogy elismerjük az egészségügyi dolgozók emberfeletti teljesítményét.

Müller Cecília: Gyorsuló ütem jellemzi a járványgörbét

2020.10.02.
Az Operatív Törzs ma is megtartotta a szokásos napi sajtótájékoztatóját a hazai járványhelyzettel kapcsolatban, melyből kiderült, hogy gyorsuló ütem jellemzi a járványgörbét, az esetszámok a környező országokban is jelentősen megemelkedtek.

Müller Cecília: Magyarország célja, hogy elkerülje az újabb korlátozásokat

Pintér M. Lajos
2020.09.30.
Az országos tisztifőorvos szerint ha a lakosság betartja a védelmi intézkedéseket és a higiéniai szabályokat, akkor elkerülhetőek a szigorítások, lezárások.

Müller Cecília: Csehországban és Szlovákiában szigorításokatat rendeltek, nálunk viszont ez nincs tervben

Ragnar Volarus
2020.09.29.
A korábbi hetekben megháromszorozódott a pozitív esetek száma. de lassult a növekedés, és most már csak néhány százalékos a heti növekmény.

Müller Cecília: a használt maszkok nem minősülnek veszélyes hulladéknak, de 48 órára el kell különíteni

Ragnar Volarus
2020.09.23.
A tiszti őforvos a szülők fokozott figyelmét kérte, mielőtt közösségbe - óvodába, iskolába - engedik gyermekeiket. Az összes szabály közül talán a legfontosabb jelenleg a maszk használata. 

Operatív törzs - cél a közösségi terjedés megelőzése

2020.09.22.
Megtartotta napi tájékoztatóját az operatív törzs, melyen Müller Cecília, tisztifőorvos és Kiss Róbert rendőralezredes adott tájékoztatást a friss információkról.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?