Blogolj!

Igazi nyári idővel ér véget a július, azonban zivatarok még előfordulhatnak

2020.07.26.
Egyelőre még a jövő héten sem szabadulunk a záporoktól, azonban már javarészt az igazi nyári strandolós időjárásra számíthatunk majd.

A sok napsütés mellett esőre is számíthatunk a hétvégén

2020.06.25.
Szerencsére egyre több napsütésre számíthatunk, azonban a csapadéktól még így sem szabadulunk a hétvégén.

A sok napsütés mellett esőre is számíthatunk a hétvégén

2020.05.21.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint napsütésre és esőre is egyaránt számíthatunk a hétvégén. A hajnali órákban helyenként még fagy is előfordulhat.

A jövő héten is sok lesz a napsütés

2020.05.17.
Jó hír, hogy a lazítások mellett sok napsütés is számíthatunk a jövő héten. Csapadék hétközben csak elszórtan, hétvégén viszont már többfelé is várható.

Változékony, többször csapadékos időre számíthatunk a hétvégén

2020.05.14.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint változékony időre számíthatunk a hétvégén.

Jövő hét elején érkezik az újabb hidegfront

2020.04.12.
Sajnos egy kis ideig újra el kell viselnünk a hidegfrontot a jövő hét elején, keddre ugyanis mintegy 10 Celsius-fokot esik a hőmérséklet, de szerencsére nem lesz tartós, a hét második felében már ismét melegszik az idő.

Jövő héten berobban a tavasz: akár 25 fok is lehet

Végre búcsút mondhatunk a fagynak, legalábbis a jövő héten mindenképp, ugyanis sok napsütésre számíthatunk, többfelé már a 25 Celsius-fokot is elérheti a hőmérséklet.

A hétvégi napsütés után újabb fagyok jönnek

Hétvégén még élvezhetjük napsütést, ennek azonban egy markáns hidegfront gyorsan véget is vet: jelentős lehűlés várható a jövő hét elején. Sok területen az az éjszakai fagyok is visszatérnek.

Napközben napsütésre, este csapadékra számíthatunk

2020.02.22.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint ma egy kicsit fellélegezhetünk, ugyanis több órás napsütés várható, ami azonban nem lesz zavartalan, nyugat felől ugyanis vékony frontális felhőzet vonul majd át az országon.

Hétvégén is sok napsütés várható, de zivatarok is lesznek

2019.07.04.
A hétvégén is nyáriasan meleg lesz, 30 fok körüli maximumokkal, sok napsütéssel. Vasárnap viszont többfelé várhatók záporok, zivatarok is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?