Blogolj!

Rájár a rúd a vegetáriánusokra - tofura és paradicsomcsipszre csapott le a NÉBIH

2020.02.12.
A tofut gyártó cégnél súlyos higiéniai, nyomonkövetési hiányosságokat és rágcsálóürüléket találtak a hivatal szakemberei a paradicsomcsipszet kéntartalmú adalékanyaga miatt hívták vissza.
Címkék: Nébih

Magyarországot is elérte a madárinfluenza

2020.01.13.
Madárinfluenza vírus jelenlétét mutatta ki a Nébih egy Komárom-Esztergom megyei nagy létszámú pulykát tartó gazdaságban. Több mint 50.000 állatot kell leölni.

Afrikai sertéspestist igazolt a Nébih Békés megyében talált vaddisznó tetemben

2019.12.10.
A Békés megyei Biharugra község külterületén elhullott vaddisznóból mutatta ki tegnap az afrikai sertéspestis (ASP) vírusát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma.
Címkék: Nébih

Étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nébih

2019.06.17.
Gyógyszerhatóanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Újabb szennyeződött tejet vontak ki a forgalomból

2018.09.28.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) újabb szennyeződött tejet vont ki a forgalomból – olvasható a Nébih a honlapján.

Emberi fogyasztásra alkalmatlan ásványvizet vont ki a forgalomból a Nébih

2018.07.09.
Emberi fogyasztásra alkalmatlan ásványvizet vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) lakossági bejelentés alapján végzett vizsgálatot követően, a San Benedetto Oligominerale Naturale megnevezésű, egyliteres PET-palackos kiszerelésű ásványvíz kénhidrogénre emlékeztető szaga miatt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?