Blogolj!

Már 1 millió 633 ezren csatlakoztak a nemzeti konzultációhoz

2020.08.18.
Ez lesz az eddigi egyik legnépszerűbb nemzeti konzultáció – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött videójában kedden Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör: már több mint egymillióan töltötték ki a Nemzeti Konzultációt

2020.07.28.
Már több mint egymillióan vettek részt a nemzeti konzultációban - jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Már 725 000-en töltötték ki a nemzeti konzultációt

2020.07.21.
Dömötör Csaba parlamenti államtitkár a kormány nemzeti konzultációjáról tartott sajtótájékoztatóján ismertette a számokat.

Jövő héten kezdik kézbesíteni a nemzeti konzultációs kérdőíveket

2020.06.14.
A nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése jövő héten kezdődik és várhatóan egy hónapig tart, a válaszok feladási határideje augusztus 15. - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Kovács Zoltán: a nemzeti konzultáció a magyar emberek érdekeit szolgálja

2020.06.07.
A nemzeti konzultációk arról szólnak, hogy a kormány olyan jövőképet vázoljon, amely egyezik a magyarok elképzeléseivel, és az intézkedések a lehető legtöbb ember érdekében történjenek - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Soros örökkötvényeiről is szó lesz a nemzeti konzultáción

Pintér M. Lajos
2020.06.04.
Összesen tizenhárom kérdésre vár választ a kormány a magyar lakosságtól.

Ez lesz a nemzeti konzultáció első négy kérdése

A hamarosan induló nemzeti konzultáció első négy kérdése a koronavírus-járvány elleni védekezés további lépéseiről szól - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a Magyarország kormányának Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

2020.06.01.
A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn.

Orbán Viktor: itt az ideje egy újabb nemzeti konzultációnak

2020.05.29.
Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Újabb nemzeti konzultációs kérdést hozott nyilvánosságra a kormány

2020.02.21.
A nemzeti konzultáció harmadik kérdéskörét is közzétette a Fidesz pénteken a Facebook-oldalán: az emberek arról is elmondhatják a véleményüket, szerintük szabad-e engedni, hogy olyanok, akik mások életére törtek, büntetésük letelte előtt szabadlábra kerülhessenek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?