Blogolj!

Áder a klímacsúcson: Magyarország leszámol a szén-dioxiddal

Pintér M. Lajos
2019.09.24.
A magyar köztársasági elnök New Yorkban leszögezte, a klímára nem nyilatkozatok, kommunikációs versenyek hatnak, hanem csakis a végrehajtott programok.

Pokoli szaunává változó autó gyilkolt csecsemőket New Yorkban

Dorogi László
2019.07.28.
Pénteken, New Yorkban veszítette életét két csecsemő, amikor az apjuk a kocsiban felejtette őket egy fél napra, úgy, hogy a városban a nappali hőmérséklet 30 fok körül mozgott.

Hetvenezren maradtak áram nélkül New Yorkban

2019.07.14.
Szombat este áramszünet volt New Yorkban, akadozott a metróközlekedés, emberek ragadtak liftekben.
Címkék: Aktuális, áram, New York

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18.
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a templomba.
Címkék: Aktuális, New York

Több csecsemőt megkéselt egy ámokfutó

2018.09.22.
Három csecsemőt és két felnőttet késelt meg egy 52 éves férfi New Yorkban. A valószínűleg illegálisan működő csecsemőotthonból kórházba szállították a sérülteket, mindegyikőjük állapota válságos.

Marton Éva: Nem magamért dolgozom, hanem a közösségért, a nemzetért

2018.06.15.
A színháznak nemcsak szórakozást kell nyújtania, hanem gondolkodásra is kell késztetnie. A jó hang egyfajta adottság, a tehetség azonban valami más, ahhoz hozzájárul a művész személyisége, karaktere. Az alkotás pedig elválaszthatatlan az Isten-hittől – vallja a 75 esztendős Marton Éva Kossuth díjas operaénekesnő, a Corvin-lánc birtokosa, a Magyar Szent István-rend kitüntetettje, a Nemzet Művésze. Blogstar-nagyinterjú.

Robbanás volt New Yorkban

2017.12.11.
Terrorcselekménynek minősítették azt a támadást, amely helyi idő szerint ma reggel 7.45 körül történt New Yorkban, Manhattenben, a 42. és a 8. utca sarkán a Port Authority buszállomásnál. Az elkövető állítólag bangladesi.

Gondosan megtervezett volt a New York-i merénylet

2017.11.01.
A New York-i rendőrség még több részletet közölt a magányos merénylőről, aki tegnap emberek közé hajtott Manhattanben. Hetekig szervezte a támadást.

Donald Trump: Elég volt!

2017.11.01.
Miután John Kelly kabinetfőnök részletes tájékoztatást adott a New York-i gázolásos támadásról, Donald Trump is reagált a történésekre.

Terrortámadás New Yorkban

Egy férfi furgonnal biciklisek közé hajtott Manhattanben. Többen megsérültek és halottak is vannak.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?