Blogolj!

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28.
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

Minden egészségügyi feltétel adott a védekezéshez Magyarországon

2020.09.26.
Rendelkezésre áll a szükséges számú kórházi ágy, egészségügyi eszköz és személyzet Magyarországon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezésről a Facebook-oldalára szombat reggel feltöltött videóban.

Félő, hogy megemelkedik a halálozások száma Magyarországon

Pintér M. Lajos
2020.09.25.
Az országos tisztifőorvos ezért az operatív törzs pénteki tájékoztatóján figyelmeztetett: a társadalomnak, különösen a fiataloknak most nagyobb a felelőssége, mint valaha.

Müller Cecília: a használt maszkok nem minősülnek veszélyes hulladéknak, de 48 órára el kell különíteni

Ragnar Volarus
2020.09.23.
A tiszti őforvos a szülők fokozott figyelmét kérte, mielőtt közösségbe - óvodába, iskolába - engedik gyermekeiket. Az összes szabály közül talán a legfontosabb jelenleg a maszk használata. 

Operatív törzs - cél a közösségi terjedés megelőzése

2020.09.22.
Megtartotta napi tájékoztatóját az operatív törzs, melyen Müller Cecília, tisztifőorvos és Kiss Róbert rendőralezredes adott tájékoztatást a friss információkról.

Operatív törzs: a korlátozások a vírus terjedésének megakadályozását szolgálják

Dorogi László
2020.09.21.
Müller Cecília, országos tisztifőorvos az Operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, Magyarország és a magyar egészségügy is a járványügyi készültség állapotában van, de tervszerűen zajlik a védekezés.

Müller Cecília: az utóbbi napokban 35 év a betegek átlagéletkora

Pintér M. Lajos
2020.09.19.
Az országos tisztifőorvos leszögezte: a koronavírus elleni védekezés célja most az, hogy tudjuk élni a mindennapi életünket, de ezt biztonságosan tegyük, s ne kelljen újra lezárni az országot. Június 17-ét követően ismét sajtótájékoztatót tartott az operatív törzs.

Visszatér az operatív törzs, szombattól újra élőben jelentkeznek

2020.09.18.
A Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs utoljára június 17-én tájékoztatta a közvéleményt a járványügyi intézkedésekről. Szeptember 19-én visszatérnek a képernyőre.

Orbán: az egészségügy felkészült a járvány következő hullámának kezelésére

Az egészségügy felkészült a koronavírus-járvány következő hullámának kezelésére - jelentette ki szombat reggel közösségi oldalára feltöltött videójában Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán lepattintotta Kamugerit: dolgozzon, ne levelezzen!

Pintér M. Lajos
2020.09.10.
A miniszterelnök elmagyarázta a főpolgármesternek, mi a feladata, ha már magától képtelen megérteni...

Ezeket a cikkeket olvastad már?