Blogolj!

Lázár János: kizárólag kommunikációval nem lehet hatalmon maradni

Pintér M. Lajos
2020.10.19.
A volt kancelláriaminiszter egy friss nagyinterjúban leszögezi, a kormánypártnak meg kell újulnia, s hite szerint képes is lesz erre. Lázár amondó, ha a Fidesz nyer 2022-ben, neki fog látni a hibák kijavításának. Erre a párt mindig képes volt, mert egy belső mondás úgy tartja: a Fidesznél csak a Fidesz a jobb.

Megszületett Orbán Viktor ötödik unokája

Pintér M. Lajos
2020.10.19.
A miniszterelnök közösségi oldalán számolt be az örömhírről.
Címkék: Orbán Viktor

Orbán: az egyházi intézményeknek adott állami pénz a legjobb helyre kerül

2020.10.17.
Amikor az állam forrást ad egy egyházi intézmény építésére vagy fenntartására, akkor a pénzt a legjobb helyre teszi - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Budapest XXII. kerületében lévő Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium új középiskolai épületének átadása alkalmából tartott hálaadó istentiszteleten.

Orbán is gratulált Koncz Zsófiának: „mindannyian nagyon büszkék vagyunk”

Pintér M. Lajos
2020.10.12.
A kormány tagjai és a Fidesz-KDNP vezető politikusai is elismerősen nyilatkoztak Koncz Zsófia hatalmas borsodi győzelméről.

Orbán Viktor: Kertész Imrét nem lehet beskatulyázni

2020.10.10.
Átadták Budapesten a Kertész Imre Intézet új székházát, a megnyitón részt vett a miniszterelnök is.

Orbán Viktor: 2022 végéig ismét 5 százalék lesz a lakásépítési áfa

2020.10.08.
A miniszterelnök tegnap este a Hírt TV Magyarország élőben című műsorában volt vendég, ahol bejelentette, hogy a szerdai kormányülésen Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter egy új otthonteremtési program pilléreit terjesztette elő, ebből az 5 százalékos áfát - amit korábban már alkalmaztak - el is fogadta a kabinet.

Orbán: elegünk van a vírusból, de neki nincs elege belőlünk

Pintér M. Lajos
2020.10.04.
A koronavírus-járvánnyal szembeni védekezésről, a friss kormányzati intézkedésekről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Orbán: A németek a jövőben is számíthatnak a magyarokra Európa védelme terén

2020.10.03.
Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Angela Merkel kancellárnak és az egységes Németország polgárainak nemzeti ünnepük, a német egység napja alkalmából – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szombaton.

Orbán: soha nem látott mértékű béremelést kapnak az orvosok, a hálapénzt kivezetik

2020.10.03.
Elfogadta a kormány a Magyar Orvosi Kamara (MOK) által előterjesztett, soha korábban nem látott méretű béremelést tartalmazó javaslatot, és a hálapénz kivezetéséről is megállapodás született - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán közzétett videóban, miután szombat reggel - több hónapos előkészítő munka után - találkozott a kormány és a kamara delegációja.

Orbán Viktor: Vera Jourová megsértette Magyarországot, távoznia kell pozíciójából

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordult Ursula von der Leyenhez, az Európai Bizottság elnökéhez, melyben tájékoztatta, hogy Magyarországot és a magyar embereket sértő kijelentései miatt felfüggeszti a kétoldalú politikai kapcsolatokat a testület alelnökével, Vera Jourovával.

Ezeket a cikkeket olvastad már?