hirdetés
Blogolj!

Macron csődje – Franciaország elbarikádozta magát

Pintér M. Lajos
2018.12.08.
A tüntetők egyre több szociális jellegű intézkedést sürgetnek, valamint a népszerűtlen államfő távozását is követelik.

Fokozódik a francia káosz – a tüntetők nem lesznek Macron bábjai!

Pintér M. Lajos
2018.12.04.
Párizs főpolgármestere 3 és 4 millió euró közé becsülte a hétvégi zavargások okozta anyagi károkat. A kormányzati válaszok késlekedése miatt tovább szélesedett a tiltakozás, a franciák 72 százaléka egyetért a demonstrálók célkitűzéseivel.

Párizs lángokban – rendkívüli állapotot hirdethetnek ki

Az üzemanyagadó emelése ellen tüntető sárgamellényesek megmozdulásait kísérő egyre erőszakosabb zavargásokkal nem tud mit kezdeni a rendőrség. A belügy vizsgálódik. Már Macron lemondását is követelik.

Tömegoszlatás Párizsban

2018.11.24.
Egy héttel ezelőtt majdnem 300 ezren tiltakoztak Franciaországban az üzemanyag árak emelkedése miatt, a demonstráció most jutott el Párizsig.

Trócsányi: Az önbizalom terén példát vehetnénk a franciáktól

2018.10.09.
Az igazságügyi miniszter Lázár János országgyűlési képviselővel mutatta be Hódmezővásárhelyen a Párizsi Napló, avagy ami a nagyköveti jelentésekből kimaradt (2010. július-2014. június) című kötetét.

Afgán férfi késelt Párizsban

Hét embert - közülük négyet súlyosan - megsebesített egy késes támadó vasárnap este Párizsban.

Késelés volt Párizsban

2018.08.23.
Leszúrta az anyját és lánytestvérét, egy harmadik embert pedig súlyosan megsebesített az utcán egy férfi csütörtökön a Párizshoz közeli Trappes településen.

Trócsányi László személyesen semmisítette meg a fake news-okat

Pintér M. Lajos
2018.06.08.
Párizsi nagykövetsége idején az antiszemitizmus hamis vádjával és a kettős állampolgárság megadását övező értetlenséggel is meg kellett küzdenie. Felvette a kesztyűt, ha kellett, határozottan, ha kellett, humorral kezelte a kritikus helyzeteket. Az igazságügyi miniszter Szegeden mutatta be új könyvét.

Terrorellenes alakulatok rohanták le Párizs külvárosát

2017.09.06.
Párizs egyik külvárosi negyedében, Villejuif-ban egy lakásban robbanószereket és bombák elkészítéséhez szükséges alkatrészeket találtak.

Kiss Balázs, Korpási Bálint és Lőrincz Tamás is bronzérmes a párizsi birkózó vb-n

2017.08.21.
Kiss Balázs a kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában, Korpási Bálint a 71 kilogrammos kategóriában nyert bronzérme után, Lőrincz Tamás is bronzzal távozhat a párizsi birkózó-világbajnokság nyitónapjáról.

Ezeket a cikkeket olvastad már?