Blogolj!

Karácsony ne csak a Facebookon üzengessen a vírusnak!

Pintér M. Lajos
2020.05.20.
A kormánypártok szerint legfőbb ideje, hogy a főpolgármester vállalja végre a fenntartói felelősséget az idősotthonok ügyében.

A Kamaraerdei úti idősotthonba is beletörik Karácsony bicskája?

Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Több tucatnyian fertőződtek meg: a tömeges megbetegedések megelőzése érdekében több intézkedés azonnali végrehajtására kötelezte az idősotthont fenntartó Fővárosi Önkormányzatot a kormányhivatal.

Tragédia: már 44-en haltak meg a Pesti úti idősotthonban

Pintér M. Lajos
2020.05.12.
Karácsony Gergely főpolgármester továbbra sem vállalja a felelősséget amiatt, hogy koronavírus-gócponttá vált a Fővárosi Önkormányzat által fenntartott idősotthon. A rendőrség nyomozást indított.

Orbán a Pesti útról Karácsonynak: lesz miről beszélni a válság végén!

A miniszterelnök szerint most nincs itt az ideje, de a járvány után annál inkább le kell folytatni a vitát a felelősség kérdéséről a Pesti úti idősotthon tragédiája kapcsán. A gócponttá vált intézményhez kötődik ugyanis a jelenlegi fertőzöttek mintegy 13, a halálos áldozatok mintegy 10 százaléka.

Karácsony Gergelynek be kellene tartania a törvényeket!

Karácsony Gergely főpolgármesternek be kellene tartania a törvényeket, mert emberéletek függenek az intézkedéseitől - jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Budapesten a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Fidesz: Gy. Németh számoljon el az idősotthon botránya ügyében!

A kormánypárt arra kíváncsi, mit titkol a balliberális fővárosi vezetés no meg a DK-s alpolgármester a koronavírus-gócponttá vált Pesti úti idősotthon kapcsán.

A Magyar Honvédség fertőtleníti a Pesti úti idősotthont

Ragnar Volarus
2020.04.12.
Vasárnap délelőtt a Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj katonái érkeztek a Pesti úti idősotthonhoz, hogy fertőtlenítsék a koronavírus által súlyosan érintett intézményt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?