Blogolj!

Karácsonyék idősotthonaiban pusztított leginkább a járvány

2020.07.13.
Finoman szólva sem áll(t) a helyzet magaslatán a balliberális budapesti városvezetés. Az idősotthoni halálozások háromnegyede az ő intézményeikhez kötődik, a Pesti út immár 55 halálesetet számlál.

Saját kérésére távozik posztjáról a Pesti úti idősotthon vezetője

2020.05.21.
Saját kérésére, közös megegyezéssel, május 31-i hatállyal távozik posztjáról Skultéti József, a Pesti úti idősek otthonának vezetője - közölte Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes csütörtökön.

Karácsony ne csak a Facebookon üzengessen a vírusnak!

Pintér M. Lajos
2020.05.20.
A kormánypártok szerint legfőbb ideje, hogy a főpolgármester vállalja végre a fenntartói felelősséget az idősotthonok ügyében.

A Kamaraerdei úti idősotthonba is beletörik Karácsony bicskája?

Pintér M. Lajos
2020.05.16.
Több tucatnyian fertőződtek meg: a tömeges megbetegedések megelőzése érdekében több intézkedés azonnali végrehajtására kötelezte az idősotthont fenntartó Fővárosi Önkormányzatot a kormányhivatal.

Tragédia: már 44-en haltak meg a Pesti úti idősotthonban

Pintér M. Lajos
2020.05.12.
Karácsony Gergely főpolgármester továbbra sem vállalja a felelősséget amiatt, hogy koronavírus-gócponttá vált a Fővárosi Önkormányzat által fenntartott idősotthon. A rendőrség nyomozást indított.

Kovács Zoltán: Karácsony Gergely nem készítette fel a budapesti idősotthonokat a járványra

2020.05.11.
Karácsony Gergely főpolgármesternek azt javasoljuk, koncentrálja minden energiáját a főváros fenntartásában lévő idősotthonokra – írta Kovács Zoltán hétfőn a Facebook-oldalán.

Orbán a Pesti útról Karácsonynak: lesz miről beszélni a válság végén!

A miniszterelnök szerint most nincs itt az ideje, de a járvány után annál inkább le kell folytatni a vitát a felelősség kérdéséről a Pesti úti idősotthon tragédiája kapcsán. A gócponttá vált intézményhez kötődik ugyanis a jelenlegi fertőzöttek mintegy 13, a halálos áldozatok mintegy 10 százaléka.

Láng Zsolt: az idősotthon fenntartójaként a fővárosnak óriási felelősség van

2020.04.26.
A fővárosi Fidesz-frakció vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta, hogy úgy látja nem követhető a főpolgármesteri rendeletalkotás, mióta Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatt nem hívja össze a Fővárosi Közgyűlést.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?