Blogolj!

Orbán Viktor elbűvölő ágyúja az ötödik legbefolyásosabb politikusnő Európában

Varga Judit igazságügyi miniszter bárhol forduljon meg a világban, mindig nyomot hagy maga után. Nem véletlen, hogy a legnépszerűbb holland politikai hetilap is az új év húsz legbefolyásosabb politikusnője közé választotta.

Ez történt itthon 2019-ben, IV. rész – Politikusi pucérkodások és bukások

Pintér M. Lajos
2019.12.30.
Borkai Zsolt feneke és Gréczy Zsolt fallosza foglalta keretbe a hosszú nyúlt magyar politikai őszt. A Fidesz-KDNP úgy nyerte meg az önkormányzati választást, hogy közben lényegében elveszítette.

Ez történt itthon 2019-ben, III. rész – Langymeleg kóla és az illiberális állam

Pintér M. Lajos
2019.12.29.
Orbán illiberális államot és keresztény szabadságot hirdetett, bohóckodásba fulladt a budapesti választási kampány, alacsonyan szálltak a politikusi pornóvideók és a leleplező hangfelvételek. A Coca-Cola provokatív homoplakátokkal melegített.

Ez történt itthon 2019-ben, II. rész – Bangóné patkányozik, közben Orbán a Fehér Házban tárgyal

Patkánytempóba kapcsoltak a szocik, a Fidesz agyonnyerte az EP-választást, és Csíksomlyón misézett a pápa. A hazai hajózás történetének egyik legsúlyosabb tragédiája árnyékolta be a második negyedévet.

Ez történt itthon 2019-ben, I. rész – Hejes sírás meg kokárdagyalázás évkezdetnek

2019.12.27.
Szrtájkoltak a raszolgák, a balliberális bénázók O1G-t csináltak a kokárdából, a Fidesz felfüggesztette a tagságát az egyre bevándorláspártibb Európai Néppártban. Így indult 2019-es esztendő!

Blogstar kávéház

2019.12.21.
A győri gyermekgyilkosság, Nagy Ervin szájjártatása, Feltó megszólalása a Gréczy-botrányról, a Fidesz Európai Néppárti tagsága és magyarok jégkorong buktája a szombati lapszemlénkben.

Meghalt Horváth János, a parlament korábbi korelnöke

Dorogi László
2019.11.25.
A legendás politikus halálhírét családja közölte. A közgazdász, később nemzetgyűlési, majd országgyűlési képviselő 98 évet élt.

Gémes László: a politikában gyorsan kiderül, ki a megélhetési politikus

Dorogi László
2019.11.01.
Gémes László kilenc éve tagja a Csongrád Megyei Közgyűlésnek, szerdán a testület megalakuló ülésén megválasztották a közgyűlés elnökének. Csak az elvégzett munkában hisz, közéleti tapasztalatait pedig szeretné Csongrád megye javára fordítani.

Orbán üzent Salvininek: harcostársként tekintünk önre, függetlenül a politikai folyamatok alakulásától

2019.08.29.
Levélben fejezte ki nagyrabecsülését és köszönetét Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke Matteo Salvininek, az eddigi olasz kormányzó párt, a Liga vezetőjének azért a munkáért, melyet az elmúlt időszakban Olaszországért és egész Európáért, benne Magyarországért végzett - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Trump zároltatta a venezuelai kormány minden vagyonát

2019.08.06.
Donald Trump egy rendelettel hétfőn este zároltatta a venezuelai kormány minden vagyonát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?