Blogolj!

Robbanás történt egy iráni tartályhajón

2019.10.11.
Robbanás történt, és tűz ütött ki egy iráni tartályhajón pénteken a szaúdi partoknál. A hatóságok szerint terrortámadás történt – jelentette az ISNA iráni hírügynökség.

Bomba robbant a gízai piramisoknál, több ember megsérült

2019.05.19.
Vasárnap pokolgép robbant egy turistabusz mellett Egyiptomban, tizenheten megsérültek.

Robbanás rázta meg Párizst

A párizsi főügyész szerint - a francia belügyminiszter korábbi állításával ellentétben, aki még négy halottról számol be - két francia tűzoltó halt meg abban a nagy erejű robbanásban, amely szombat reggel történt egy párizsi belvárosi pékségben. A spanyol külügyminisztérium szerint pedig egy spanyol turista is belehalt sérüléseibe, így már három áldozata van a robbanásnak.

Pokolgép robbant Athén belvárosában

2018.12.27.
Az ERT görög televízió jelentése szerint csütörtök hajnalban egy pokolgép robbant Athén központjában, egy rendőr megsebesült.

Kézigránát robbanhatott a stockholmi metróban

2018.01.07.
Ketten sérültek meg, egy férfi súlyosan.

Robbanás volt New Yorkban

2017.12.11.
Terrorcselekménynek minősítették azt a támadást, amely helyi idő szerint ma reggel 7.45 körül történt New Yorkban, Manhattenben, a 42. és a 8. utca sarkán a Port Authority buszállomásnál. Az elkövető állítólag bangladesi.

Robbanás történt a székesfehérvári polgármesteri hivatalnál

2017.12.01.
Föld alatti vezetékben keletkezett elektromos robbanás péntek délelőtt a székesfehérvári polgármesteri hivatalnál. Kisebb tűz keletkezett, de nem sérült meg senki.

Robbanás Manchesterben – 22 halott

22-re emelkedett a halálos áldozatok száma, és még ötvenkilenc sérültje van a Manchester Arena rendezvényközpontban előző éjjel történt robbantásos merényletnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?