Blogolj!

Operatív törzs: Mindenki éljen az ingyenes influenza elleni oltás lehetőségével

2020.10.21.
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és a legfrissebb adatokat.

Müller Cecília: Senki nem állíthatja magáról biztosan, hogy nem fertőz

2020.10.14.
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol ismertették a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket.

Müller Cecília: Ne fáradjunk bele a szabályok betartásába

2020.10.12.
Az operatív törzs megtartotta a hét első sajtótájékoztatóját, ahol ismertették a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legfrissebb adatokat és intézkedéseket.

Müller Cecília: Minden forgatókönyvre felkészültek a hazai szakemberek

2020.10.08.
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol ismertette a legfrissebb intézkedéseket és adatokat a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban.

Müller Cecília: Gyorsuló ütem jellemzi a járványgörbét

2020.10.02.
Az Operatív Törzs ma is megtartotta a szokásos napi sajtótájékoztatóját a hazai járványhelyzettel kapcsolatban, melyből kiderült, hogy gyorsuló ütem jellemzi a járványgörbét, az esetszámok a környező országokban is jelentősen megemelkedtek.

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28.
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

Visszatér az operatív törzs, szombattól újra élőben jelentkeznek

2020.09.18.
A Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs utoljára június 17-én tájékoztatta a közvéleményt a járványügyi intézkedésekről. Szeptember 19-én visszatérnek a képernyőre.

Dömötör: már több mint egymillióan töltötték ki a Nemzeti Konzultációt

2020.07.28.
Már több mint egymillióan vettek részt a nemzeti konzultációban - jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Lazultak a járványügyi szabályok az egészségügyi intézményekben

2020.06.15.
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb hazai járványügyi adatokat.

Ismeretlenek visszaélnek Müller Cecília nevével

2020.06.12.
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, ahol a közölték a legfrissebb járványügyi adatokat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?