Blogolj!

Lazultak a járványügyi szabályok az egészségügyi intézményekben

2020.06.15.
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol közölték a legfrissebb hazai járványügyi adatokat.

Ismeretlenek visszaélnek Müller Cecília nevével

2020.06.12.
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, ahol a közölték a legfrissebb járványügyi adatokat.

Az Operatív Törzs a járvány nyugvó szakaszában is változatlanul dolgozik

2020.06.11.
Az Operatív Törzs ma is megtartotta a szokásos napi online sajtótájékoztatóját a koronavírus-járvány hazai helyzetével kapcsolatban. Mutatjuk a részleteket.

Müller Cecília: az első hullám végén járunk

2020.06.08.
Az Operatív Törzs ma is megtartotta a szokásos napi, online sajtótájékoztatóját a koronavírus-járvány hazai állásáról. Mutatjuk a részleteket!

Egyre jobb a helyzet az idősotthonokban

Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol szó volt a járvány legfrissebb adatai mellett az idősotthonok helyzetéről és az első hullám lecsengéséről.

Müller Cecília: Lecsengőben van a járvány első hulláma Magyarországon

2020.05.29.
Az Operatív Törzs ma is megtartotta szokásos online sajtótájékoztatóját a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Ezúttal Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára is jelen volt, aki a munkaerőpiaci intézkedésekről számolt be.

Sokan nem is tudják, hogy átestek a betegségen

2020.05.28.
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, melyben szó volt a lazításokról és a betegek helyzetéről.

Több a gyógyult, mint az aktív fertőzött

2020.05.25.
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a járvány legfrissebb adatairól és a gazdaságvédelmi intézkedésekről.

Magyarország járványügyi és szakmai szempontból is helyt állt

2020.05.24.
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját a járvánnyal kapcsolatos legfrissebb tudnivalókról, valamint az enyhítésekről és újraindulásról.

Müller Cecília: A járvány lefelé menő időszakában vagyunk

2020.05.21.
Az Operatív Törzs ma is megtartozza a koronavírus-járvány legfrissebb magyarországi helyzetével kapcsolatos napi beszámolóját, melyből többek között kiderült, hogy milyen új határátkeléssel kapcsolatos információkat kell tudni, hogy a járvány lefelé menő szakaszában vagyunk, valamint az elmaradt védőoltások pótlásának menete is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?