Blogolj!

A Fidesz szerint rekordot döntött a Soros-konzultáció

2017.12.03.
Véget ért az újabb nemzeti konzultáció. A kormánypárt összesítése szerint több mint 2,3 millióan töltötték ki a kérdőíveket.

Orbán Sorosról: Magyarország léte vagy nem léte a kérdés

2017.12.01.
A miniszterelnök szavaiból kitűnik, hogy a Soros-gépezet hadrendbe állt Magyarország, a magyarok érdekei, sőt a magyarok függetlensége ellen. A Soros-féle hálózat pártszerűen fog működni a választásig és minden elképzelhető eszközt be fognak vetni a Kormány ellen.  

Tuzson szerint már 2,2 milliónál jár a nemzeti konzultáció

2017.11.29.
Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint eddig több mint 2,2 millióan küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Kvótaharcra hívta az ellenzéket a Fidesz

A nagyobbik kormánypárt határozati javaslatot terjeszt be az Országgyűlésben, mellyel elutasítaná a kötelező, felső korlát nélküli betelepítést.

Az ellenzék továbbra is tagadja a Soros-tervet

2017.11.25.
A politikai kötélhúzás sajnos folytatódik. Fidesz szerint az ellenzék most a Soros-terv létezését tagadja, korábban pedig a bevándorlást és a kvótát sem ismerte el.

Kövér: Soros világkormányzást akar nemzetállami pepecselés helyett

2017.11.21.
A teremtett világot tagadják, férfi és nő sincs, csak társadalmi konvenciók, ez a végállomás. Isten, haza és család ellen támadnak, hogy „totálisan elhülyítsék” az embereket.

A magyar baloldali EP-képviselők utat nyitottak a migránsoknak

Egy kormány ellenállása már talán nem elég, de ha a magyar emberek összefognak, együtt meg tudják akadályozni Brüsszel migránsbetelepítő terveinek végrehajtását.

Európába tartanak az Iszlám Állam harcosai

2017.11.09.
Egyes becslések szerint 10 ezer uniós állampolgársággal rendelkező dzsihádista terrorista próbálhat meg visszatérni Európába, miután elvesztette a megélhetését.

Trump-idézettel védi a hazát Simicskó István

2017.11.03.
A honvédelmi miniszter szerint a magyarság számára pótolhatatlan érték ez a Kárpát-medencei 93 ezer négyzetkilométer. Soros György célja pedig a gyökértelen, identitás nélküli fogyasztói társadalom megvalósítása, amit nem nézhetünk ölbe tett kézzel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?