Blogolj!

Nem árt felkészülni: több megyében is másodfokú riasztást adtak ki

2020.06.09.
Továbbra sem ússzuk meg a zuhét: Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megye több járásra is másodfokú riasztást adott ki felhőszakadás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Erős szélre és esőzésekre számíthatunk a jövő héten

2020.04.26.
Végre úgy fest, hogy érkezik egy kis csapadék is a már egy ideje tartó aszályra.

Szelet, havat és havas esőt is tartogat a mai időjárás

2020.03.25.
Egyelőre még várnunk kell, hogy ismét az évszaknak megfelelő, kellemes időjárást élvezhessük.

Borús, esős idő várható az első tavaszi héten

2020.03.01.
Egyelőre még várat magára az igazi tavaszi időjárás, ugyanis az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint jellemzően borús, esős időre kell számítanunk március első hetében.

Viharos szél, zivatar és havazás miatt is figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat

2020.02.27.
Ha már kezdett hozzászokni az egyre több napsütéshez, akkor most van egy rossz hírünk: az Országos Meteorológiai Szolgálat péntekre többfelé figyelmeztetést adott ki viharos szél, zivatar, illetve havazás miatt .

Kedden sem szabadulunk a szeles, zivataros időtől

2020.02.10.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint az ország nagy részén kedden is szeles, zivataros idő várható.

Kapaszkodjatok: viharos szél tépi a hajunkat szerdán is

Nem árt felkészülni: 100 kilométeresnél nagyobb széllökések várhatóak kedd után szerdán is. Hózáporok is szembejöhetnek itt-ott.

Esővel, széllel érkezik a lehűlés

2020.02.03.
Azoknak, akik az elmúlt napokban hozzászoktak a melegebb időhöz, van egy rossz hírünk: a héten ugyanis ismét lehűl az idő, helyenként napközben is csak plusz 1 fokig melegszik majd a levegő. Emellett esőre és hózáporra sem árt felkészülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Másodfokú riasztást adtak ki a viharos szél miatt

2019.12.23.
Másodfokú, narancssárga riasztást adott ki az erős szél miatt az Országos A sok csapadék mellett már az erős széllel is több helyen meggyűlhet a bajunk az ország több pontján is, a helyzet miatt másodfokú, narancssárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?