Blogolj!

Orbán Viktor lezárta konzultációit a kormányalakításról

Ragnar Volarus
2018.04.27.
Véglegessé vált a negyedik Orbán-kormány névsora, jelentette be Havasi Bertalan a kormányfő sajtófőnöke.

Hiába tiltakoznak az osztrákok, az ütemtervnek megfelelően kezdődik Paks 2 építése

2018.01.24.
Ausztria tiltakozása ellenére a korábban meghatározott ütemterv szerint, februárban megkezdődik a paksi atomerőmű két új blokkjának építése - erősítette meg Szijjártó Péter a TASZSZ-nak.

Nagyon jó hírt kapott Magyarország

2017.12.19.
Telefonon egyeztetett a magyar és az osztrák külügyminiszter.

Magyarország nem támogatja tovább Ukrajna uniós törekvéseit

2017.11.24.
Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációval kapcsolatban.

Szijjártó: romba dőlhet Európa maradék biztonsága is!

2017.10.24.
Az Iszlám Állam elkeseredett terroristái minden bizonnyal kihasználják a menekültáradatot és így próbálnak nagy számban bejutni Európába.

A migránsáradatot nem szabályozni, hanem megállítani kell!

Magyarország elutasítja a kvótarendszert és az ezzel gyakorolt nyomást, mivel nem szabályozni, hanem megállítani akarja a migránsáradatot.

Szijjártó: Brüsszel belebukott az európai biztonság megteremtésébe

2017.10.09.
Brüsszel folyamatosan kritizál ahelyett, hogy megteremtette, illetve visszaállította volna az európai emberek biztonságát, emiatt pedig a NATO-ra sokkal több feladat hárul.

A schengeni övezet túléléséhez meg kell védeni a külső határokat

2017.10.08.
A schengeni övezet túléléséhez meg kell védeni a külső határokat - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Magyarország megerősödésével az egész nemzet nyer

2017.10.06.
Magyarország megerősödésének az egész magyar nemzet a nyertese, hiszen azzal, hogy Magyarország erős országgá vált, és a magyar gazdaság stabil növekedési pályára állt, nemcsak a Magyarországon élő magyarok, hanem a külhoni magyarok is rendkívüli módon meg tudnak erősödni.

Orbán: különleges kapcsolatot szeretnénk Magyarország és Vietnam között

2017.09.25.
Különleges kapcsolatot szeretne kiépíteni a kormány Magyarország és Vietnam között - mondta Orbán Viktor kormányfő hétfőn Hanoiban, a Nguyen Xuan Phuc vietnami miniszterelnökkel folytatott tárgyalását követő közös sajtótájékoztatón.

Ezeket a cikkeket olvastad már?