Blogolj!

Hidvéghi: Brüsszel nem törődik az európai emberek biztonságával

2017.09.11.
Ahol a tömeges bevándorlás megjelent Európában, ott azzal együtt a terrorizmus is megjelent, a kontinensen állandósult a terrorveszély.

Az imámok csábítják terrorakciókra a muszlim fiatalokat

2017.08.25.
Perspektívát adnak a fiatalok számára, és terrorista akciókba is képesek bevonni őket.

Szakértő: nagyon nehéz védekezni a gázolásos merényletek ellen

2017.08.19.
Nagyon nehéz védekezni a gázolásos merényletek ellen - mondta Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Orbán Viktor Európa biztonságának helyreállítását sürgeti

2017.08.18.
A miniszterelnök úgy fogalmazott: a szörnyű barcelonai támadás megerősíti azon meggyőződésünket, hogy az előttünk álló időszak legfontosabb feladata Európa és az európai emberek biztonságának helyreállítása, ezért minden eszközzel fel kell lépni a kontinenst sújtó terrorista akciókkal szemben.

Újabb gázolásos merénylet történt Spanyolországban - Frissítve

A gázolásos merényletet a Barcelonától 120 kilométerre délre fekvő Cambrils tengerparti üdülőhely központjában követték el, hét embert megsebesítettek, kettőt közülük súlyosan. A rendőrség később lelőtte a robbanómellényes tetteseket. Videón a rendőrségi akció.

Terrortámadás Barcelonában, 13 halott, legalább 50 sérült – Frissítve

2017.08.17.
Barcelona belvárosában egy fehér furgon hajtott a tömegbe. 13 halott és 50 sérült van.

Az Iszlám Állam vállalta magára a londoni terrort

2017.06.05.
Az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta magára vasárnap a hét ember életét követelő londoni gázolásos és késeléses merényletet.

Manchesteri robbantás - reakciók

Ragnar Volarus
2017.05.23.
A világ vezető politikusai együttérzésüket fejezték ki a manchesteri robbantásos merénylet után, Ariane Grande lemondta turnéja további állomásait, és a Take That sem lép színpadra.

Robbanás Manchesterben – 22 halott

22-re emelkedett a halálos áldozatok száma, és még ötvenkilenc sérültje van a Manchester Arena rendezvényközpontban előző éjjel történt robbantásos merényletnek.

Többezer ember köthető a terrorizmushoz Belgiumban

2017.04.21.
Sorra érik a terrortámadások az európai nagyvárosokat. A nyilvántartás meg egyre csak bővül: csak Belgiumban 19 ezer ember köthető valamilyen úton a terrorizmushoz.

Ezeket a cikkeket olvastad már?