Blogolj!

Tilalom lépett életbe: ezekben a megyékben szombattól tilos a tűzgyújtás

2020.07.31.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közleménye szerint szombattól tűzgyújtási tilalom lesz érvényben Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok megyében is a szárazság miatt.

Kigyulladt egy raktár tetőszerkezete Izsák külterületén

2020.04.26.
Kigyulladt egy raktár tetőszerkezete Izsák külterületén vasárnap, a tűz oltásán mintegy ötven tűzoltó dolgozik, senki nem sérült meg - derült ki a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjének közleményéből.

Rendőrök mentették ki az égő házből az idős asszonyt

2020.04.26.
A police.hu beszámolója szerint miskolci rendőrök mentették meg annak az asszonynak az életét, aki a kigyulladt házában feküdt magatehetetlenül.
Címkék: Miskolc, rendőrség, tűz

Országszerte sok a szabadtéri tűzeset

2020.04.18.
A katasztrófavédelem szombati tájékoztatása szerint országszerte sok szabadtéri tűz oltásán dolgoznak a tűzoltók a nap folyamán, főleg Kelet-Magyarországon.

Péntektől országos tűzgyújtási tilalom

2020.04.09.
Péntektől - a fokozott erdőtűzkockázat miatt - országos tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint idén már csaknem 4 ezer szabadtéri tűzeset volt, köztük egy halálos.
Címkék: tűz

Tűz volt a paksi atomerőműben

2020.04.06.
Kisebb tűz ütött ki csütörtökön délelőtt a paksi atomerőmű 4-es blokkjának turbinagépházában – a hírt az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) közölte a honlapján.
Címkék: atomerőmű, Paks, tűz

Nádastűz miatt maradtak több százan áram nélkül Hajdú-Biharban

2020.04.05.
Több mint háromszáz fogyasztó maradt áram nélkül vasárnap a hajdú-bihari Hosszúpályi és Konyár térségében, miután egy nádasban keletkezett tűz miatt leszakadt két elektromos vezeték.

Lángolt egy üzem a Tiszaújvárosban a MOL üzemének közelében - frissítve

2020.03.12.
Egy a Facebookon terjedő videó tanúsága szerint hatalmas tűzzel égett a tiszaújvárosi telephely.
Címkék: tűz, tűzoltóság

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21.
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18.
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?