Blogolj!

A magyar védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában

2020.06.05.
A koronavírus-járvány során a magyar védekezés volt az egyik legsikeresebb Európában, mert hazánkban eddig sikerült elkerülni a tömeges megbetegedéseket és a több ezres haláleseteket - jelentette ki az igazságügyi miniszter, amikor az Európai Unió tagállamainak nagykövetével találkozott pénteken Budapesten.

Nem szólalhat fel Orbán Viktor helyett Varga Judit a csütörtöki EP-vitán

2020.05.13.
Varga Judit igazságügyi miniszter még szerda reggel is kérdésesnek nevezte, hogy részt vehet-e a másnap reggeli, Magyarországról szóló EP-vitán. Mostanra kiderült, hogy kétségei nem voltak alaptalanok.

Varga Judit: Brüsszel hallgassa meg a magyar álláspontot is!

2020.05.13.
Az igazságügyi miniszter továbbra is elvárja, hogy Brüsszel biztosítsa a magyar kormánynak a lehetőséget, hogy elmondhassa álláspontját az Európai Parlamentben (EP) a Magyarországgal kapcsolatban zajló plenáris vitán.

Varga Judit: a liberális média szándékosan magyarázza félre a koronavírus-törvényt

Dorogi László
2020.05.10.
Az igazságügyi miniszter a francia Putsch című lapnak adott interjújában kifejtette, a magyar koronavírus-törvény csupán a rémhírek áradását igyekszik fékezni, a véleménynyilvánítást - a híresztelések ellenére - semmiben sem korlátozza.

Varga Judit - Nem több, hanem jobb Európára van szükségünk

2020.05.09.
Varga Judit megint odacsapott: az igazságügyi miniszter Facebook-oldalán osztott meg ütős gondolatait Európa, illetve az Európai Unió jövőjével kapcsolatban.

Varga Judit: kérjenek bocsánatot a magyarokat ért példátlan politikai támadásokért

Dorogi László
2020.05.05.
Továbbra is elvárjuk a bocsánatkérést azoktól, akik hetek óta alaptalanul vádolnak minket és rosszindulatú álhíreket terjesztenek, melyekkel szándékosan rombolják Magyarország hírnevét és megsértik a magyar embereket.

Varga Judit: a liberális véleménydiktatúra támadja a magyar kormányt

Dorogi László
2020.04.13.
Az igazságügyi miniszter szerint a "liberális véleménydiktatúra" megnyilvánulását jelentő "álhír", hogy a koronavírus-járvány elleni védekezésről szóló új magyar törvény kiüresíti a demokráciát.

Megszületett a döntés: felfüggesztik a börtönkártérítések kifizetését

Dorogi László
2020.02.25.
Az Országgyűlés kedden elfogadta Varga Judit igazságügyi miniszter javaslatát, és megszavazta a börtönzsúfoltsági kártalanításokkal kapcsolatos kártalanítások kifizetését.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?