Blogolj!

Varga Judit is elkapta a koronavírust

2020.10.21.
Az igazságügyi minisztert kedden tesztelték.

Varga Judit: Kidurrant a Momentum és a teljes magyar ellenzék által évek óta fújt jogállamisági lufi

Ragnar Volarus
2020.10.19.
Ha beindul a nagy pofonofon. Donáth Anna pedig beindította, és osztja is magának rendesen. 

Orbán is gratulált Koncz Zsófiának: „mindannyian nagyon büszkék vagyunk”

Pintér M. Lajos
2020.10.12.
A kormány tagjai és a Fidesz-KDNP vezető politikusai is elismerősen nyilatkoztak Koncz Zsófia hatalmas borsodi győzelméről.

Varga Judit a CEU-ügyről: Elfogadhatatlan a kettős mérce!

2020.10.06.
Elfogadhatatlannak tartjuk a kettős mércét, a jogszabályokat minden egyetemnek egyformán be kell tartania Magyarországon. Nem lehet olyan törvényt alkotni, amely a Soros-egyetemet előnyösebb helyzetbe hozza a magyar egyetemeknél - nyilatkozta Varga Judit igazságügyi miniszter az Európai Unió Bíróságának a magyar felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos, kedden nyilvánosságra hozott ítélete után.

Varga Judit: ha egy tagállamnak baja van a másikkal, ne az EB mögé bujkáljon!

Dorogi László
2020.10.05.
Az igazságügyi miniszter hűvös eleganciával rakta helyre a locsogó-fecsegő brüsszeli liberális oldalt és csitította el az Európai Bizottság jogállamiság-hisztijét.

Varga Judit: Jogállamisági garanciákra van szükség az interneten is

2020.10.02.
Varga Judit is felszólalt a Antall József Tudásközpont által ötödjére megrendezett think.BDPST elnevezésű innovációs fórumon, ahol többek között arról beszélt, hogy a Digitális Szabadság Bizottságot nem azért hozta létre tavasszal a kormány, hogy cenzúrázza a Facebookot, hanem hogy a jogállamisági garanciákat vizsgálja az interneten.

Varga Judit: elfogadhatatlan az új uniós költségvetésre vonatkozó német javaslat

Dorogi László
2020.09.29.
Az EU új költségvetési feltételrendszerével kapcsolatos német elnökségi javaslat az uniós szerződések egyoldalú módosítását jelenti - írta Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-posztjában.

Koronavírusos Trócsányi László EP-képviselő

2020.08.28.
Kimutatták a koronavírust Trócsányi László európai parlamenti (EP-) képviselő, volt igazságügyi miniszter szervezetében.

Varga Judit igazságügyi miniszter is karanténba került

2020.08.27.
A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely és a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára, Orbán Balázs után Varga Judit is karanténba vonult.

Ezeket a cikkeket olvastad már?