Blogolj!

Aláírta a köztársasági elnök a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt

Dorogi László
2020.06.17.
Áder János szerdán aláírta a veszélyhelyzet megszüntetéséről, és a járványügyi készültségről szóló törvényt, így éjfélkor véget ér a rendkívüli jogrend.

Gulyás: Szerda éjfélkor megszűnhet a rendkívüli jogrend

Ragnar Volarus
2020.06.16.
A mai napon megszavazta a parlament a veszélyhelyzet megszüntetését, az Országgyűlés döntése után Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető közös sajtótájékoztatót tartott.

Megszavazta a parlament a veszélyhelyzet megszüntetését

Ragnar Volarus
2020.06.16.
192 igen szavazat mellett ellenszavazat nélkül megszavazta a parlament a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslatot.

Június 20-án szűnhet meg a járványügyi veszélyhelyzet

Dorogi László
2020.05.26.
A kormány kedd délután nyújtja be az Országgyűléshez azt a törvényjavaslatot, amellyel az Országgyűlés felhívja a kormányt, hogy szüntesse meg a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetet.

Orbán Viktor: az ország 133 legbátrabb emberére van szükségem!

A miniszterelnök kijelentette: az ellenzék nélkül is megoldják a válságot, ha a balliberálisok nem hajlandóak az együttműködésre, nem adják meg a támogatást a veszélyhelyzet meghosszabbításához.

Gulyás: álszent vitát gerjeszt az ellenzék a veszélyhelyzet időtartamáról

Pintér M. Lajos
2020.03.23.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a koronavírus-járvány okozta válság eddig kezelésére meghozott kormányzati intézkedések megtartása függ a Ház döntésétől.

A parlamentnek felhatalmazást kell adnia a kormánynak a veszélyhelyzet meghosszabbítására

Dorogi László
2020.03.19.
A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra kérte az Országgyűlést, hogy a lehető leghamarabb adjon felhatalmazást a kormánynak a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet meghosszabbítására.

Csoportos megbetegedések jönnek, súlyos büntetés jár a karantént megszegőknek

Dorogi László
2020.03.16.
Hétfő délután megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az operatív törzs vezetője, Lakatos Tibor és az országos tisztifőorvos, Müller Cecília. Összefoglaljuk, miről volt szó.

Bezárnak a szórakozóhelyek, Magyarország lezárja határait

Dorogi László
2020.03.16.
Orbán Viktor miniszterelnök felszólalásával kezdődött meg a parlament hétfői ülése, ahol természetesen a legfontosabb és gyakorlatilag egyetlen téma a koronavírus-járvány elleni harc.

Orbán Viktor - bezárják hétfőtől az iskolákat

Dorogi László
2020.03.13.
Orbán Viktor bejelentette: bezárják az általános iskolákat március 16-tól kezdve. Tantermen kívüli digitális munkarend lesz, a tanulók nem mehetnek be az iskolába.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?