Blogolj!

Zsabka Zsolt: a tram-train a gazdaság fellendítését is segíti

Múlt héten pénteken tartotta a XX. Vállalkozók Napját a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ). A rendezvényen az Év Vállalkozója díjjal ismerték el Zsabka Zsoltot, a Diagramma Csoport tulajdonosát, a BKIK Ipari Tagozatának elnökét. Blogstar-interjú.

Zsabka Zsolt: Közlekedés nélkül nincs gazdaság

Pintér M. Lajos
2018.11.26.
Nemcsak üdvözítőnek, de egyenesen nélkülözhetetlennek tartja a Lázár János kormánybiztos által koordinált kötött pályás közlekedésfejlesztési programot a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának augusztus óta regnáló új elnöke.

A fiatal munkavállalók érdekében működik együtt a BKIK a Corvinus Egyetemmel

Dorogi László
2018.10.18.
A szerződés ünnepélyes aláírására a BKIK Ipari Tagozatának és Kereskedelmi Tagozatának közreműködésében szervezett Ipar és Kereskedelem napján került sor a Hungexpo épületében, csütörtök délután. A megállapodás értelmében a Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Karának 17 végzős diákja írja arról a szakdolgozatát, hogyan integrálhatók a pályakezdő fiatalok a munka világába.

Tovább tisztítanák a taxipiacot

2018.10.18.
A kiskapuk bezárása és az ellenőrzés hatékonyságának növelése tisztíthatja meg a hazai taxipiacot. A célzott ellenőrzések 2-3 százaléka tár fel súlyos jogsértéseket, melyek áldozatai elsősorban az országba látogató turisták.

Zsabka Zsolt: A rendszer hibája, hogy kevés a fiatal!

Kecskés István
2018.10.17.
Az Ipar és Kereskedelem Napjának (október 18.) legnagyobb nyeresége, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) két legnagyobb tagozata összefogott a siker érdekében. Zsabka Zsolt, a BKIK Ipari Tagozatának elnöke beszélt erről, a fiatal vállalkozókról, valamint a taxisokról is. Blogstar-interjú.

Zsabka Zsolt: Az visz előre, ha együtt dolgozunk a vállalkozásokért

Dorogi László
2018.10.10.
A BKIK Ipari Tagozata a Kamarai Napok keretein belül október 18-án rendezi nagyszabású, nyilvános rendezvényét - a Kereskedelmi Tagozattal karöltve -, ahol az előzetes visszajelzések szerint ezernél is több pályaválasztó fiatal teszi tiszteletét.

Gőzerővel működő Ipari Tagozat a BKIK-nál

Ragnar Volarus
2018.09.14.
Sokan azt állítják, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában (BKIK) senki nem csinál semmit. Ezért úgy határoztunk, hogy mendemondák és kamarai intrikák végighallgatása helyett személyesen ülünk be a csütörtöki elnökségire, hogy kiderítsük az igazságot.
Címkék: BKIK, Zsabka Zsolt

Zsabka Zsolt: Tanulás és kapcsolatteremtés a jövőért

2017.11.07.
Zsabka Zsolt a Diagramma Zrt. vezérigazgatója tulajdonképpen villámkarriert tudhat magáénak a BKIK-n belül. Mentora van, csókosa nincs. Ellenben fiatalsága ellenére befogadták, esélyt adtak neki, amivel eddig – úgy tűnik élni tudott. Arról beszél, hogy miért megfizethetetlen előny a gazdasági életben az aktív kamarai jelenlét, tagság. Blogstar-interjú.

Ezeket a cikkeket olvastad már?